dei Lochn is lieb,
häts net gedocht,
du bist a Dieb,
der in mi einikrocht.
/deinLachen ist lieb,
hätte es nicht gedacht,
du bist ein Dieb,
der in mich hinein kracht.
und do host as gschnappt,
jo genau nur du woast as,
i hob di auf frischer Tat ertappt,
wiest ghobt host dien Spaß.
/und da hast du es geschnappt,
ja genau, nur du warst es,
ich hab dich auf frische Tat ertappt,
wie du gehabt hast, dienen Spaß.
mei orm Herzal host gnumman,
des is afoch gmein,
bist afoch so eini kumman,
des derfs doch nit sein.
/mein armes Herz hast du genommen,
das ist nur gemein,
bist einfach so reingekommen,
das darfs doch nciht sein!
oba es Herzal hot sie stöhn lossn,
i hoff du bist zufrian,
hoff du host as stets gossn,
damits weita kaun bliahn.
/aber das Herz hat sich stehlen lassen,
ich hoff du bist zufrieden,
hoff du hast es stehts gegossen,
damit es weiter kann blühen.