I muäss di verlasse
I muäss di verlasse
i werde di niä vergesse
i cha nid bi dir bliibä
nur no diä zilä nidä rschribe
I liäbi di doch muäss i weg
I ha di betroge o seg
verzeisch du mir?
Es isch besser wenn i gaan
au wenns mi u di schmertzt wenn i di verlaan
villicht werde mir üs niä meh gseh
das tuet mer jetzt scho weh
würdi bliibä bi dir
du hettischs nid schön mit mir
i würde di us ifersucht trotzdem verla
chasch du das verstah?
alls letsachte liäbäsbewis schrib ich das gedicht üf bärndütsch obwohl i zürcherin bi und niä s'liächt
mit dir als bärnär gha ha
ich hoffä du tuschs verstah!!!!