Ich Bin
Ich bin wie ich bin.
Ich bin klein, ich bin groß.
Ich bin dick, ich bin dünn.
Ich bin wie ich bin.
Ich bin schön, ich bin hässlich.
Ich bin schlau, ich bin dumm.
Ich bin wie ich bin.
Ich bin lustig, ich bin öde.
Ich bin stark, ich bin schwach.
Ich bin wie ich bin.
Ich bin wie andere mich sehen.
Ich bin wie mich keiner sieht.
Ich bin wie ich bin.
Ich bin ich.